I am thankful for..

My supportive and loving parents 
My new american family
My new and old friends
My wonderful boyfriend 
My job as an au pair
 
Idag är det som sagt thanksgiving och det har varit en riktigt mysig dag. Morgonen bestod av lite jobbande, städning och gym. Efter ett började alla gäster droppa in och alla var på så bra humör. Hade en trevlig stund med alla och dom var riktigt välkomnande. Men inget slår ju min släkt såklart! 
 
Maten var awesome och jag åt dessert tills jag höll på att spy. Alla fick skriva ner på ett stort papper vad dom var tacksamma för det här året. Fick även dra i the "wishbone" från kalkonen och fick den största delen vilket betyder att man får önska sig något. Önskade for all of my loved ones at home to be safe and happy until I get back home again. Myste med mina favvopojkar och deras kusiner framför en film som avslutning på dagen. Bästa (och första, hehe) thanksgivingen!
 
Ska upp vid 3.00 inatt också för att dra till en galleria och uppleva crazy Black Friday som är en dag här i USA då de flesta affärerna har galna reor. Efter det ska jag följa med Rebecca och hennes värdfamilj och hugga ner en julgran, myspys!
 
Ha det bäst där hemma och Happy thanksgiving! ♥ 

Wednesday November 27

Idag var jag, ungarna och Christina (Nanny) på Bouncy town. Har varit där med tvillingarna en gång förut men det va nästan roligare den här gången. Jag och Christina gick loss som satan bland hoppborgarna. Kvällen har gått åt till att förbereda mat inför morgondagen (Thanksgiving). Och imorgon så kommer förmiddagen gå åt till att städa hela huset och sen vid ett kommer alla gästerna, runt 30 pers typ. Ska bli så kul! Älskar att träffa min värdfamilj släkt då alla är supertrevliga och goa. 
 
Ha det bäst!
 

Florida, Sea world

 

Tuesday November 26

Kom hem från Florida mitt på dagen igår och jobbade lite senare än vanligt. Vanlig jobbdag idag och samma sak imorgon. Men sen ni, på torsdag, då är det Thanksgiving. Min familj ska hålla i släktens Thanksgiving i år så jag ska hjälpa min värdmamma med att förbereda mat och städa med start imorgon! Taggar som fan då ryktet går att man äter massor med gott under denna högtid.. 
 
Och idag är det den 26e november, dagen då jag fick mina första julkänslor. Älskar verkligen julen och nu känner jag att jag är på rätt ställe för att USA är som sagt rätt galet när det gäller högtider. Hittade en radiokanal som spelar julmusik dygnet runt, gissa vad jag torterade ungarna med idag.. LOVE IT! Ska få en egenvald julstrumpa med mitt namn på också av mina värdföräldrar och 7e december är det dags för ett till 5K race, nämligen Santa Hustle. Googla så får ni se vad kul det kommer bli! Helt klart taggad inför december månad. 
 
Hoppas att allt är bra med er där hemma ♥ Tänker på er!
 

Vamos a la playa

 

Florida, Bushgardens Day 1

I onsdags så drog vi till Bushgarden i Tampa istället för Sea world som jag skrev först. Bushgarden är som ett Zoo med lite mer exotiska djur, plus att dom har några få men stora berochdalbanor och andra attraktioner. Visar vilken awesome dag vi hade där genom mina bilder.
 
 

Canada November 15-17

(Började skriva det här inlägget precis efter Kanada)
 
Ojojojojojojj vilken jävla roadrip! Har haft en helt sjukt rolig helg med världens bästa gäng. Ska försöka skriva så detaljerat jag kan om helgen och resan utan att dra ut på det för mycket!
 
Fredag: Vi började köra från Chicago runt klockan fem på morgonen för att klara oss undan morgontrafiken. Stannade ett antal gånger på vägen för att äta, sträcka på benen och tanka och vi hade redan innan resan pekat ut några städer som vi ville stanna i. Vi följde inte den planen fullt ut men vi stannade en hel del vilket gjorde att resan tog nästan tre timmar längre än beräknat, haha. Några felkörningar var det på det också.. Vi kom iaf fram till Toronto till slut och fick se en helt crazy kvälls-skyline. Vacker stad faktiskt! Hade gärna tillbringat ett till dygn där! Vårat hostel hade ett perfekt läge och hette Canadian backpackers in så det var en mysig stämning där med folk från hela världen. Väl på rummet så började vi göra oss i ordning för en utekväll direkt så ingen vila där inte! I Kanada är åldersgränsen för att köpa och dricka alkohol 19 år så man kan väl säga att vi va minst sagt glada över att inte vara minderåriga igen! 3 min från Hostlet så låg den första klubben vi hittade och den såg bra ut så vi gick in. Vilket vi var riktigt glada över att vi gjorde. Grym musik och ett proppat dansgolv. När stället skulle stänga vid 2 (?!) så försökte vi leta oss fram till ett annat ställe som var öppet längre men i Toronto så stänger tydligen alla klubbar vid 2.. Slutade med att vi drog hem och sov iaf. 
 
Lördag: Upp och hoppa alltför tidigt med tanke på kvällen innan. In i bilen igen för att bege oss mot Niagarafallen!!! Vi hade helt klart bästa vädret för att vara i November då vi knappt ens behövde ha våra jackor på oss. Och fallen var helt sjukt mäktiga att se. Ni som har chansen måste faktiskt besöka dom någon gång i livet! Något som vi blev lite besvikna på dock var att båtturen som vi ville ta hade slutat gå för säsongen i Oktober. Jag och Michelle valde iaf att göra touren "Journey behind the falls" istället vilket också var riktigt coolt. Det blev många foton tagna vid fallen och dom blev bara mer och mer avancerade. Till slut så tog vi inte ens kort med fallen i bakgrunden längre. Bestämde oss för att åka tillbaka igen runt fyra och då drog vi ut för att äta lite middag. Hamnade på en sportbar som hette "Shoeless Joe's". Najs place och bra mat! Sedan drog vi vidare för att köpa lite dricka till kvällen. Jag och Rebecca var helt lyriska eftersom att för oss var det som att få gå in på systemet. Haha konstig känsla, nästan som att man var lite olaglig. Taggade till på rummet och sen drog vi ut igen. Vi gick faktiskt till samma ställe som kvällen innan och eftersom att det va lördag så va hela klubben öppen vilket betydde 4 våningar istället för 1 vilket innebar 4 dansgolv!! Sjukt bra musik överallt, det va blandad musik längst ner (R&B/pop), sen reggae, sen hip hop och högst upp house. Fullt med folk var det också. Hade så himla roligt hela kvällen och hade så ont i mina fötter av allt dansande att jag knappt kunde gå hem haha. 
 
Söndag: Upp och hoppa ALLDELES för tidigt för att köra hem igen. Har ju min curfew alla dagar utom fredag och lördag vid klockan 10 så vi hade lite tidspress på oss. När vi hade kört kanske två tredjedelar av resan så möttes vi av en storm som precis dragit förbi Illinois och Chicago och det började regna så mycket att jag som körde inte ens kunde se bilen framför mig längre. På med varningslamporna och köra till sidan av motorvägen var det som gällde. Jag blev riktigt rädd där ett tag då jag inte såg vad som pågick runt omkring oss. Michelle och Kai sov som vanligt i baksätet medans jag och Rebecca försökte hjälpas åt att se någonting. Skönt för dom att slippa den upplevelsen iaf! När vi äntligen kom till IL och Chicago igen så droppade jag först av Kai, sen Rebecca och sist Michelle. Och jag var hemma vid nio!! 
 
Ska försöka ladda upp bilderna i omgångar (tillsammans med Floridabilder) så stay with me!
 
 
 
 

Clearwater, Florida

5.45 am imorse så påbörjade jag och min värfamilj vår resa till Florida. Kort flygresa på 2h och 15min?! Lite starbucks och dunkin donuts till frulle och sen va vi igång. Vi kom till lägenheten som vi har hyrt runt tre efter lunch på "Joe's crab shack" och lite grocery shopping. Drog ner till områdets pool direkt men va bara där i max en halvtimme då vattnet i poolen var svinkallt. Nästa gång ska vi snylta på området bredvids pool.. Drog till en lekpark vid stranden och sen middag på "Crabby Bill's" och eftersom att min värdpappa heter Bill så var vi tvugna att köpa en t-shirt med restaurangens namn på till honom! Imorgon blir det Sea world och jag är helt sjukt taggad!!! 
 

Roadtripen har börjat!

Igår så skulle vi ha tagit julbilder med familjen, meeeen eftersom att en av tvillingarna inte ville ta sin nap på dagen så somnade han när vi var påväg till fotografen och sov så hårt att det inte blev några foton. Kan ju säga att han vaknade och var hur pigg som helst 3 min senare i bilen men då var det försent. Så vi kommer att ta dom helgen efter Thanksgiving istället. Vet inte om jag har nämt det men vi drar till Florida nästa vecka!! Me and my hostamily, plus grandma..
 
Idag så tog jag äntligen mitt amerikanska körkort!!! Lätt som en plätt men hur skönt som helst att ha det i handen. Och nu sitter jag hemma hos Rebecca med Michelle och Kai är nere i hennes källare, haha. Amerikanare och att ha killar i huset.. never in your room! Vi är här allihopa för att vi ska få en tidig start på våran roadtrip till Kanada och Toronto imorgon!! Kommer bli helt sjukt roligt! Ska försöka updatera under helgen, promise. Puss




New in 4

 

Black and White

 
 
 
 
 
 

Tuesday November 12

Sitter just nu hos frisören och väntar på att tvillingarna ska bli färdiga. Vi ska ta julkort imorgon med familjen så då måste man va extra fin! Lugn dag idag och gårdagen var också bra. Det snöade faktiskt på eftermiddagen igår och det ligger kvar på marken även idag. Riktigt mysigt faktiskt. Det snöade extremt lite men dom kallade det för storm och det blev kaos i trafiken. Känsliga dom där amerikanarna.. 

Taggar satan till fredag och helgen då det blir roadtrip med mina bästa till Kanada och Niagarafallen!! Åker upp till Rebecca redan torsdagskväll för att slippa morgontrafiken. Hoppas att ni får en bra vecka där hemma också!




Lincoln Park view

 

Saturday November 9

Igår lördag så var jag och Katharina downtown för att äta gott, shoppa och fotografera. Tog närmare 400 bilder då det var en helt perfekt höstdag. Vi tog kort på tågresan upp, på subwayen, när vi gick och i Lincoln park. Det är faktiskt helt sjukt roligt att fotografera och ibland blir ju resultatet för jäkla bra också! Lincoln park hade en bro med perfekt utsikt över en del av skylinen så där stod vi ett tag. Sen så stod Dunkin donuts och Five guys för lunch/middag. Riktigt bra dag och riktigt bra helg, IGEN.
 
Delar upp bilderna i flera inlägg för att inte göra det hela allt för jobbigt. Börjar med tågresan, subwayen och promenaden till parken, i färg. Yep det kommer en svartvit version också!
 
 

Farsdag

Grattis till min käre far på farsdag!
 
Älskar dig mest och är så stolt och glad över att vara din dotter 
Miss you!