Are they here yet?

Bilder från i fredags då jag och ungarna satt tålodigt och väntade på att mina föräldrar skulle dyka upp utanför dörren, och bilder från när dom äntligen gjorde det också!
 

Friday April 25

Igår så hängde mamma med mig och ungarna större delen av dagen. Pappa låg och vilade på hotellet medans vi var i parken och njöt i solen. Jag och ungarna hann även med att göra bird feeders av kottar, jordnötssmör och fågelfrön. Tips till alla au pairer där ute!
 
Ungarna älskar nu mer min mamma mer än mig och dom har jättekul med mina föräldrar så det här lär väl bli en lätt vecka för mig! Skönt med lite hjälp ;)
 
På kvällen så drog vi till downtown St Charles och åt jättegod italiensk mat och så blev det froyo till efterrätt, grym dag!!
 
 
 

Dom är här!!

Idag så kom äntligen min mami och papi hit till Chicago! Helt sjukt glad och vi hade inte kunnat få en bättre start tillsammans. Ser fram emot att få ha dom här i 10 dagar och få uppleva Chicago tillsammans. 

Fatta att vi befinner oss i samma land, tidzon OCH stad just nu. Så jävla grymt! Hoppas ni sover gott mamma och pappa, välkomna till Chicago.



Easter egg hunt

 

Springbreak

Förra veckan så va T hemma från skolan på springbreak. Under veckan så besökte vi Legoland och Shedd Aquarium så bjuder på massor med bilder därifrån!
 
 
 

Chicago + Spring = Happiness

Sunday March 30
 

Indianapolis (March 29th)

Förra lördagen så tog jag, Rebecca, Sofia, Rebecca och Michelle min lilla bil och åkte till Indianapolis 4h bort. Dagen bjöd på massor med Starbucks, brunch i supermysig stad, racebanan där Indi 500 körs, lite sightsing med bilen och sen shopping i en stor galleria. Hade en asrolig dag med mina fina brudar och Indianapolis var väl fint, men inte så jättespännande kanske. Helt okej att dagen slutade med shopping dock. Tur att mamma och pappa kommer hit i slutet på månaden så att jag får med mig alla kläder hem!