Moving on

Okej, hej alla ni 19 läsare som fortfarande kikar in här varje dag. Sorry för den dåliga uppdateringen och jag kan tyvärr inte lova att den kommer att bli bättre på ett tag. Har inte skrivit ut det här än men mitt år här i Chicago håller på att ta slut.. och istället för att åka hem till Sverige igen så har jag valt att förlänga mitt år med 9 månader i..
..ATLANTA!
 
Ska bo hos en familj med 3 barn på 2, 4 och 7 år. Taggad på nya äventyr men att lämna Chicago kommer att bli något av det jobbigaste jag har gjort. Jag älskar mitt liv här borta och min värdfamilj så sjukt mycket. 
 
Men till något annat roligt som hände för 3 veckor sedan! Min finaste vän Olivia kom nämligen hit och hälsade på tillsammans med hennes pojkvän. Dom bodde hemma hos mig i två nätter och sedan så sov vi downtown en natt. Var så sjukt glad att få se Olivia igen efter 10 månader igen. Började nästan böla på flygplatsen när jag skulle hämta upp dom. Dagarna tillsammans bjöd på lite shopping och massor utav god mat. Tusen tack för att ni kom och hälsade på mig ♥