Världens bästa vän

Har känt mig lite halvsjuk i två dagar nu och när jag tänker på att jag ska jobba hela helgen + säga hejdå till min finaste Daniel så känns det som världens sämsta timing. Hoppas på att vara frisk till imorgon och att Daniel inte blir smittad inför sin "Aldrig ge upp"vecka på GMUn.

Men sen har man ju världens bästa vän som kommer förbi med en godis påse OCH en Ben and Jerry's. Tack Erika 


Dagens shopping

Lite livsnödvändiga saker som jag måste ha med mig..


1 vecka kvar

Behöver jag ens skriva att det här känns helt galet eller? EN vecka kvar till NY och training school. GALET. Igår började jag packa och det var precis lika svårt som jag hade föreställt mig att det skulle vara.. Man får ju max ha 23kg i varje väska vilket man kommer upp i ganska fort med den stora väskan. Mitt största bekymmer är hur jag ska få med mig allt godis. 
 
Nu när jag håller på att rensa bland min saker här hemma så hittar jag en massa roliga saker, igår hittade jag bl.a. några tatueringar jag köpte för över ett år sen men som jag aldrig använt. 
 
Gillar ankaret skarpt och funderar på att skaffa något liknande i USA.

Saying Goodbye

 
Härlig kväll med underbara människor! Kommer sakna er så mycket 
 

Avskedsfest och flytt

Lagom sliten efter att ha haft fest igårkväll och endast tre timmar sömn. Vaknade vid sex och kunde bara inte somna om. Sitter just nu utanför Daniels lägenhet och vaktar flyttlass nummer två. Vi har varit igång sen åtta och jag är konstigt nog ganska pigg. Bilder från igår kommer förmodligen upp efter helgen då jag ska umgås med min käre pojkvän näst sista gången innan USA.


Min första bil

Idag så säljer jag min trognaste vän, Ibizan. Köpte den för lite mer än ett år sedan för att ha och övningsköra med. Betalade allt med egna pengar och jag var så stolt. Min lilla bebis. Men eftersom att jag ska åka iväg i ett år och mamma och pappa inte kommer att använda den så säljer jag den. Kan ju säga att jag har förlorat en hel del pengar på bilen under det här året med service, reparationer och bensin men det har fan varit värt det! Min bitza har gett mig enormt mycket frihet. Tyvärr så pajade växellådan för några veckor sedan och där försvann det sista av värdet på den så nu ger jag i princip bort den, men vad gör det när man till USA!
 
 

2 veckor kvar

Känns som att det var igår jag skrev att det var tre veckor kvar till avresa.. det här går för foooooort! Men samtidigt så längtar jag tills jag äntligen ska få åka iväg. På fredag blir det hejdå-fest med några kompisar och ska även säga hejdå till några av mina släktingar i helgen. Hur sjukt är inte det? Säga hejdå och veta att man inte kommer att ses på ett helt år! Har iallafall planerat för fullt inför fredag idag, kommer bli grymt. 
 
Ska försöka mig på att börja packa snart också, vilket kommer bli aningen svårt då jag har enorm beslutsångest över allting. Därför har jag även köpt ganska många presenter till min värdfamilj som jag måste få med mig på något sätt.. Om någon kommer på något som jag bara MÅSTE ta med mig så skriv gärna det! Ska såklart köpa typ fem kilo godis och ta med också..
 
Hade tänkt ta massor med foton på fredag så när jag har tid kommer dom att komma upp här på bloggen också, Ciao!
CHICAGO

3 veckor kvar

Fick ett fint armband av en av mina bästa vänner Erika idag i avskedspresent. Fina du! Om tre veckor är jag påväg till New York City!!


Bucketlist Version 1.

 
Första versionen av min USA-Bucketlist. Vissa punkter är kanske lite mer rimliga än andra men man kan ju alltid drömma lite.. och listan kommer helt klart att bli längre med tiden! Sen har jag även en lista med rena platser och städer som jag vill besöka under mitt år men den kommer upp vid ett annat tillfälle.
 

Visa approved

Nu börjar det kännas på riktigt! 25 dagar kvar..


Ambassaden

Rebecca, Jag, Lisa och Sofie (och Sofie som tog bilden) i tisdags när vi hade varit på amerikanska ambassaden och fixat våra visum. 

8 Augusti - Början på något nytt

Från och med här och nu så kommer den här bloggen att handla om mitt liv innan, i och efter Usa. Det är mindre än en månad kvar tills jag åker och jag blir mer och mer nervös för varje dag. Det känns som att det finns så mycket jag måste hinna göra innan jag åker, och människor jag ska träffa. Nu kan jag iallafall bocka av "Skaffa en blogg" på min lista och gå vidare till nästa punkt, "Calm the fuck down".