Friday May 16

Vädret här går verkligen upp och ner varje dag. Förra veckan var det shorts och barbent som gällde och idag så snöade det för några minuter. Blir galen om sommaren inte kommer hit på riktigt snart!!!
 
Har en del att skriva om och massor med bilder att lägga upp men det får vänta för idag så kommer nämligen Daniel hit!!! Ska snart sätta mig i bilen och åka till O'hare och sen blir det att bo på hotell hela helgen. Det blir hotell nästa helg också och sen torsdagen efter blir det New York!! Ska blir hur kul som helst och just nu håller jag på att dö av nervositet, satan asså,
 
Kan väl iaf slänga in lite snabbt att jag äntligen avslutat min collegekurs i business här borta så 3 credits klara där! Har några uppgifter kvar att lämna in från weekendkursen men efter det så är jag klar med alla mina credits. Collegekursen var faktiskt riktigt rolig och jag känner att jag har lärt mig mycket som jag kommer att kunna ha användning av i framtiden! 
 

Willis tower

 

Saturday May 3 - Dinner in the Hancock building

I lördags efter att vi hade varit uppe i Willis tower (Chicagos högsta byggnad, och USAs högsta byggnad fram till förra året) och checkat in den fina utsikten så blev det middag uppe i the Hancock building som är Chicagos fjärde högsta byggnad. Utsikten därifrån var minst lika fin och det var kul att få se hur hela staden lyste upp efter att solen gått ner. Rebecca och Sofia hängde även på och det var lite extra speciellt eftersom att Sofia fyllde 20 år. Grattis igen!! Hade en supermysig kväll med mina underbara föräldrar och mina fina vänner ♥ 
 

Maaaat

Förra lördagen så hade jag fem tjejkompisar över och så var mina föräldrar här på middag. Min värdfamilj stod för maten men min mamma hade gjort efterrätterna. Två tårtor varav en var en prinsesstårta!!! Godaste på 8 månader, helt klart! 
 
Sen i torsdags så bjöd mina föräldrar mina värdföräldrar + Katharina och Michelle på middag. Blev gott kött, potatis, massor med tillagade grönsaker och goda såser. Smakade svensk sommar!
 
Bjuder på lite bilder från båda kvällarna på samma gång!
♥ 
 
 

Museum of science and industry

Förra helgen så var jag och mina päron på ett av Chicagos museum, nämligen museum of science and industry. Dom hade jättemånga utställningar så vi hann inte med alla men dom vi hann se var väldigt intressanta. Allt från tornados, Walt Disney, ubåt från ww2 till ett space center.