Trisslotter

Fick ett fint kort i brevlådan igår från Christer och Marre. Där i låg det bl.a. 4st trisslotter. Har alltid fått trisslotter från dom så länge jag kan komma ihåg och jag älskar att sitta där och skrapa dom. Aldrig några stora vinster men så roligt ändå. Tack Christer och Marre, vann iaf 30:- på en utav dom! Saknar er och jag hoppas att allt är bra med er där hemma ♥ 
Kör en liten throwback till bästa veckan i Karibien

Birthday flowers

Röda rosor från mamma och pappa, en lila bukett från faster och en rosa från min Daniel ♥ 

20 år

I lördags så fyllde jag 20 år, min andra födelsedag här borta i staterna. Fick fina blommor och brev på posten så det kändes inte allför ensamt. Tusen tack till alla som har skrivit grattis! Spenderade förmiddagen i Perry, GA med att springa Zombie run som var något av det roligaste jag har gjort. Åkte dit själv men hittade två snubbar att springa med som dessutom hade en biljett till mig som jag inte behövde betala för. Så himla snälla, älskar amerikaner! Vi sprang som en team så även fast jag och en av killarna blev "infected" av zombisarna så fick vi Survivor medaljer allihopa. Efteråt så bjöd dom mig på lunch också, hade det jättetrevligt och jag skrattade konstant. När jag kom hem sen så blev det lite skype och sen gjorde jag mig iordning snabbt för middag med tjejerna. Jag, Codie, Michelle och Louise gick och åt på en mexicansk restaurang och sen så drog vi till en fest och jag tror att vi kom hem runt 4 på natten. Min 20 årsdag blev helt klart bättre än jag någonsin hade trott. Ibland är livet bra najs. 
 
För er som inte fattar vad Zombie run som jag gjorde är för något så kolla den här videon https://www.youtube.com/watch?v=1dKzkBqAArE
b ä s t a  e v e r 
 

Stone mountain

Bilder från förra helgen då jag, Codie och Lousie gick uppför Stone mountain. Därifrån så kunde man se Atlantas skyline vilket var rätt coolt. 
 

Apron

Fick ett fint förkläde på posten förra helgen från Åsa. Fyller man 20 år och blir vuxen så gör man! Och jag är ju som sagt min mors dotter.. får öva på mina bakkunskaper tills jag kommer hem. Tusen tack Åsa! 
 

Food

Dags att tillägna ett helt inlägg till en av mina favorit saker med att leva som au pair, all mat man äter. Har ätit så stora mängder mat och skit det här året och det känns som att det hör till. Folk som känner mig vet att jag inte äter fisk, skaldjur, ägg eller sånt skit och helt ärligt så har jag nog till 60% ätit kyckling här i USA. Men ändå. Finns så många goda saker att äta, både nyttiga och onyttiga. På toppen ligger donuts från the Doughnut Vault i Chicago, Pasta från Vapiano (finns i Stockholm också men så gott) och hamburgare från snabbmatsrestaurangen Five guys. Men iaf, helgerna går för det mesta ut på att äta en massa gott och jag ville bara visa några bilder från i fredags då jag och Codie åt lunch på en mysig liten restaurang precis runt hörnet från där hon bor. Festaste salladen som var så god. Mitt nya obsession btw är Whole foods, dyrt men så värt. Och sen mitt gamla obsession Starbucks såklart!
Var tvungen att göra ett litet collage..

Godis

Första brevet hemifrån Sverige har anlänt på min nya adress. Tusen tack Marianne och Thomas! Ni vet verkligen hur man gör mig glad och tusen tack för allt stöd ni har gett mig under min tid i USA. Kommer njuta till tusen av Grännas polkastavar??. Sånt man inte visste att man saknade förrän man stöter på dom igen. GOTT. Kul att ni skickade med en träningstidning också för att väga upp allt det goda, haha. Hoppas att ni har det bra på Kanarieöarna ♥ Saknar er!
 
 

Homecoming

I fredags så följde jag med min värdpappa och mitt äldsta värdbarn A till stadens homecoming parad för deras fotbollslag Bulldogs. A skulle gå i paraden med sin skola så vi hakade på och fick fina oranga och blå pompoms att skaka på. Kändes såååå amerikanskt och sååå kul vare. Vet helt ärligt inte vad homecoming handlar om men jag och Codie gick till själva fotbollsmatchen lite senare på kvällen och då korades årets homecoming queen and king. Kul! 
 

The Color run 2015 - Augusta

Tidigt lördag morgon (6am!!!) så satte jag mig i bilen tillsammans med Codie för att åka till Augusta ca 2h bort för att springa Color run. Samma race som jag sprang i Chicago förra året tillsammans med bl.a. Becca (fan vad jag saknar dig). Hade lika roligt iår som förra året men allt kändes så himla mycket mindre. Sen jag lämnade Chicago så känns faktiskt allting mindre. Är ju trots allt USAs tredje största stad så kanske inte är så konstigt. Saknar mitt downtown Chicago varje dag.. Och mitt mysiga lilla St Charles. Det är fint här också men jag tror bara att jag inte har vant mig riktigt än. Vi har iaf fortfarande sommar, eller iaf mitt på dagarna. Folk har börjat pynta inför Halloween men träden är fortfarande gröna. En liten uppdate från mig och här kommer bilderna från racet!
 
 
 

Hiking with an Aussie

Har fått några nya fina vänner här borta i Atlanta, bl.a Codie från Australien. Älskar när man känner sig 100% bekväm med någon direkt och man delar samma humor. Viktigaste för mig när det gäller vänner är helt klart humor och respekt så att man alltid känner att man kan vara sig själv. I lördags så var jag och Codie ute och gick en utav Georgias många vandringsleder så här är lite bilder från det.