Third stop - Castaway cay

Disneys egna ö, Castway cay. Uppbyggt bara för oss med stränder och palmer överallt. Party med Mickey och Minnie och en stor lunchbuffé. Snorkling bland sjunkna piratskepp och vackra fiskar. Cykelturer på övergivna landningsbanor. Tror inte att jag var ensam om att vilja stanna på ön föralltid. 
 

Second stop - Jamaica

Coolaste stoppet var ju helt klart Jamaica! Vi gick av båten i samma stad som Usain Bolt kommer ifrån, lite ballt. Vi åkte bil i ungefär en timme och fick några platser utpekade påvägen. Vi åkte upp på ett berg i en lift och åt Jamaicansk mat på toppen och sen var det dags att åka vidare till ett annat ställe för att klättra upp för ett vattenfall. Stället hette Dunn's river falls om det är någon som är intresserad av att kolla upp det. Rolig upplevelse och det var inte så svårt som det såg ut. Dom går tydligen ut och skrubbar alla stenarna varje morgon för att man ska kunna gå på dom utan att halka och sen så klättrar man tillsammans i en grupp och håller i varandra så att man bildar en kedja. Jamaica var faktiskt väldigt fint och jag skulle lätt kunna tänka mig att åka tillbaka dit!
 
Vi lärde oss säga "No problem" till allt och man hälsade på varandra genom att säga "Yeah mon" (låter som yaman).
 

First stop - Cozumel, Mexico

Första stoppet vi gjorde under disneykryssningen var i Cozumel, Mexico. Där så hade vi planerat att åka till ett delfinarium. Jag fick simma med delfiner!!! Så himla coolt. Alltid velat göra det så nu kan jag checka av det också!
♥ 
 

Disney cruise - The Ship

I lördags så kom jag och min värdfamilj hem från en av de bästa veckorna i mitt liv. Vi var som sagt på en Disneykryssning och bara båten i sig var helt sjuk så jag tänkte tillägna den här inlägget till bara bilder som har med båten att göra. Vi gjorde ju även 3 stopp (egentligen 4 men jag gick bara av båten på 3) så det kommer i varsitt inlägg också! Har inte riktigt kollat upp med min nya värdfamilj om det är okej för dom att jag lägger upp bilder på barnens ansikten så jag väntar med det tills jag vet till 100%.
 
Lite kort om båten dårå, Disney Fantasy. Helt sjukt stor med en vattenrutschkana som gick uppe på båten och som var delvis öppen och genomskinlig. Fem restauranger, frukost- och lunchbuffé från himmelriket, glassmaskiner och strutar som fanns till klockan 11 på kvällen varje dag, tre pooler och en avgränsad vuxenavdelning där ingen under 18 fick komma in, gym, spa, bio, teater, kids-camp där man kunde droppa ungarna under dagen, nattklubbar och så mycket mer. 
 
 
 

Late post - Lollapalloza

(1a Augusti)
 
En av dom bästa helgerna i Chicago var när jag och mina fina brudar var på Lollapalloza festivalen som hölls downtown. Fick bl.a. se Eminem och Rihanna och var helt sjukt hög på livet! Festivalen pågick i fre-sön men jag kunde tyvärr bara vara där på fredagen för på lördagen så gifte sig min värdpappas syster sig i Denver så resten av helgen spenderades där. Vilket var väldigt roligt det också!
 

Florida

Igår så körde jag och min värdfamilj i sju och en halv timme ner till Port Carneval i Florida. Var inte alls jobbigt faktiskt. Anledningen till att vi körde hit är för att idag så är det dags för Disney kryssning!!! Vi kommer att spendera 7 nätter på båten runt om i Karibien. Stop på tre öar och massor med roliga aktiviteter! Ska bl.a. få simma med delfiner!!!
 
Lär ha massor med bilder att dela med mig av när jag kommer tillbaka!
 

My new place

Kom fram till Atlanta igår eftermiddag och har jobbat min första dag idag. Det har gått jättebra och barnen är mer än glada över att jag är här. Jag har turen att ha ett helt eget gästhus som jag kan komma och gå i hur jag vill med kök, badrum, vardagsrum och tvättstuga. Många som vill veta hur det ser ut så jag tänkte dela med mig av lite bilder jag tog idag! Hann packa upp allt igår vilket var väldigt skönt. På sista bilden är min bil som jag kommer att köra här, haha så söt.
 

Her

Worst goodbye of the day?
 
My best friend Katharina who has lived 5 min away from me for 11 months. Both of us all alone without our families and so far away from the place we call home. Still so fucking happy and high on life. I could never have done this without you. All the crazy memories we share together and all of our awesome car rides. We have had playdates with the kids so many times and you made an awesome gym buddie.
 
I truly feel like we're sisters seperated at bith and you will always be my best friend. The life we've shared together over here is almost too good to be true and I think that you have to have experienced it to understand how much friends mean to you when you leave your home. I think what hurts the most is the fact that we're not even from the same country and we will never really hang out in the same way again, but this is definetly not a goodbye forever! I will go to Austria and you will come to Sweden!
 
Love you forever
 
  

Tomorrow

Imorgon är det dags. Dagen som jag har fasat för ända sen jag kom hit för ett år sedan. Dagen då jag måste säga hejdå till min fina familj och min vardag här i Chicago. Sa hejdå till downtown Chicago igår och idag var det dags för att säga hejdå till några av mina närsta vänner. Finaste tjejerna någonsin och jag har haft sån tur som träffat dom allihopa! Tusen tack för att ni kom hit och gjorde min sista dag lite lättare. Saknar er redan ♥ 
 
Gav min scrapbook som jag jobbat på under hela året till familjen idag. Alla stunder vi delat tillsammans finns där i. Så många roliga minnen som jag kommer att ha med mig hela livet. Fina fina familjen. Man får verkligen en bonus familj när man åker iväg som en au pair. Och jag är så glad att min familj där hemma och min värdfamilj kommer så bra överens och att dom har fått träffa varandra! Helt klart det bästa beslutet jag gjort att åka som au pair, och just nu känns det så himla bra att jag bestämde mig för att förlänga mitt år. Jag är inte redo att lämna mitt amerikanska liv än och det finns så mycket mer att uppleva. 
 
Morgondagen kommer helt klart att bjuda på blandade känslor.. lyfter från Chicago med ett tungt hjärta och många svåra hejdån, men landar i Atlanta med ett nytt äventyr framför mig.
 
Avslutar detta deppinlägg med en bild från i söndags då jag och Evelina (familjens nya au pair) var uppe vid 6 för att kolla på soluppgången downtown Chicago. Världens bästa stad ♥