När solen kommer fram

Den här veckan har det varit plusgrader och sol ute så vårkänslorna har äntligen hittat fram. Vi har förmodligen några veckor av vinter kvar och minusgraderna kommer tillbaka redan i helgen men man blir så himla lycklig så fort den där vårsolen tittar fram. Idag så kunde jag faktiskt gå ut i bara tjocktröja utan att frysa! Ska regna imorgon så det är översvämningsvarning här där jag bor då det rinner en flod genom staden som vad jag förstått svämmar över rätt lätt, och sen så har vi ju en hel del snö så om allt det ska börja smälta bort imorgon så lär det bli rätt blött.
 
Hoppas att allt är bra med er där hemma och att ni också får vår snart!
 
 

New in 7

Japp, nu är det dags att börja köpa sommarkläder!
 

Saturday February 15

Idag så blir det en heldag downtown med Rebecca, Sofia och Fanny. Vi ska kolla in China town och förhoppningsvis äta en massa gott. 
 
Gårdagen var awesome och efter att vi ätit T's grymma star wars-tårta runt åtta på kvällen så drog jag till gymmet och körde ett hårt benpass, tänka sig vilken energi man får av lite tårta, grymt. Langar en bild på tårtan för att den va så cool, och helt sjukt god!
Härlig bild på mig och fina Sofia förra helgen
Idag, lördag

Någonstans i Norrland

Just nu befinner sig min finaste Daniel ute i fält någonstans i Norrland och här sitter jag i Chicago. Så det kan gå!
 
Min älskade valentine som jag saknar så mycket ♥ 
 


 

Världens bästa

Måste ju nästan ha dom finaste föräldrarna i hela världen! Fick blombud idag på förmiddagen med den här fina buketten från dom ♥ Älskar er!
 
Happy Valentine's day
 

Happy Birthday

Idag så fyller mitt äldsta värdbarn 6 år, grattis grattis! Han älskar angry birds och star wars (och angry birds-star wars såklart..) just nu så han fick en Star wars pyjamas, en liten Darth Vader och två angry birdsarmband av mig. Överlycklig blev han! Han fick även ett Star wars-hjärta med klubbor i tillsammans med hans bröder för att det är Valentine's day. 
 
Ikväll blir det att gå till en tågrestaurang för middag, sen Star wars-tårta och gymmet! Ha en fin alla hjärtansdag mina vänner ♥ 
 
 

Alaskan husky

I lördags så följde jag och Katharina med min värdfamilj till Hickory knolls i hopp om att få klappa en varg (haha vi tyckte att det va asballt) men vargen hade inte kunnat komma dit så istället hade dom Alaskan huskies som drog två slädar. Så himla vackra djur! 
 

How you know that you're in the right host family

När man har en såndär sugig vecka då jobbet är skit och man önskar att man hade mer tid till att prata med nära och kära där hemma, men inte riktigt kan det för att ungarna är sjuka.. Då är det bra om man bor i en underbar värdfamilj! Min värdpappa var på en av sina företagsresor förra veckan och kom hem med tre par träningstights och två tröjor från Adidas till mig. Han gav dom till mig som tack för allt jag gör för dom. 
 
Till er där ute som funderar på att bli au pairer eller redan är i matchningsprocessen, när ni letar familj, välj med hjärtat. Skit i om dom bor i världens finaste hus, eller om jobbtimmarna är hur bra som helst eller vilken stad dom bor i. Vad som betyder så mycket mer är hur familjen kommer att behandla dig, fråga frågor som visar hur eran relation till varandra kommer att se ut. Kommer dom att ta med dig på eventuella semestrar? Är du välkommen att fira stora högtider tillsammans med dom? Vill dom spendera tid med dig utöver jobbet? Och verkar dom intresserade av dig och din kultur?
 

Södertälje kanal

Fick ett brev från goa Åsa och Krister förra veckan innehållandes Åsas favvogodisar och ett kort tagit i min hemstad Södertälje. (Tusen tack!!) På bilden så ser man kanalen och bron som jag åkt och gått över så många gånger. Om det är något som jag saknar med Södertälje så är det nog promenaderna utmed kanalen på sommaren. Kanalen som går rakt genom den stad som jag kallar mitt hem. 
Södertälje 30/1-14

Super Bowl weekend

Kommer nog aldrig att vänja med vid hur man särskriver allt i engelskan.. Vill ju gärna skriva Superbowlweekend.. Min svenska blir ju bara sämre och sämre och jag gör fler och fler särskrivningar så man kanske hinner vänja sig dags till att man ska åka hem igen. 
 
Iallafaaaaall, tänkte skriva lite kort om helgen som gick. Innan det blir nästa helg så att jag måste skriva om den också.. Skoja. Iaf så va alla boysen sjuka förra veckan så det va skapligt skönt att få komma ifrån huset lite. Tog bilen upp till IKEA (ligger närmre Chicago downtown) för att träffa Rebecca, Fanny och Linnea (en svensk au pair jag träffade för första gången) för köttbullelunch, min andra på två veckor! Gött. Man blir så glad när man träffar nya underbara brudar här borta. Sov över hos Fanny och vi mös till det med marabou och Eurotrip. Störd med rolig film. 
 
Söndagen blev det häng downtown med Starbucks, bönan, Urban outfitters, Forever 21 och Vapiano. Börjar kännas lite som en standard dag downtown med mina favvosar. Men på kvällen så var det dags för något nytt, Super bowl hemma hos Becca med en stor påse doritos. Kändes ganska skönt att bara vara och få kolla på matchen med några av mina bästa vänner här borta. Det blir alltid så bra med dom ♥