Countdown

28 dagar tills mamma och pappa kommer till Chicago
50 dagar tills Daniel kommer till Chicago
63 dagar tills New York
119 dagar tills Olivia och Jens kommer till Chicago
189 dagar kvar i USA
 
Känns skönt att ha lite datum att se fram emot och jag är så glad att dessa personer täker resa hela vägen till Chicago bara för att hälsa på lilla mig. Jag ska få visa mina föräldrar runt i Chicago, min stad! Och Daniel och jag ska få utforska både Chicago och New York tillsammans. Vilket betyder så himla mycket för mig ♥ Och Olivia, vilken underbar jävla vän du är! Jag hoppas att du kommer älska den här staden lika mycket som jag gör!
 
Veckorna här borta går verkligen fort och man hinner inte riktigt reflektera över vilken dag det egentligen är. Veckodagarna känns så sjukt långa men samtidigt så känns det som att helgerna löser av varandra rätt fort. Var det inte helg nyss? Och sen så frågar man sig själv på söndagskvällen vart fan helgen tog vägen. Helt ärligt, hur lever man i nuet? Jag är lycklig och jag gör saker som gör mig lycklig men ändå så vill jag ha mer. Mer tid. Nedräkningen står på 189 dagar. Sedan är det tillbaka hem till Sverige som gäller. Frågan är hur man kommer att må när nedräkningen är nere på 0.
Can't wait to see you again, New York City
 

Tuesday March 25

Jag vet att det inte längre är den 25e Mars där hemma i Sverige men det skiter jag i för idag (igår) var det nämligen världens bästa mammas födelsedag! Grattis grattis grattis Mami, önskar att jag kunde ge dig en stor födelsedagskram ♥ Och igår var det en månad kvar tills hon och pappa är här hos mig, i Chicago!! 
Bilder från vår Italienresa i somras ♥ 
 

Happy Birthday

Grattis på 20-årsdagen min finaste vän ♥ 
 
Saknar dig!!

Swedish boys

 

Celebrating St Patrick's day

Igår så var jag, Katharina och Michelle downtown för att spana in firandet av St Patrick's day som är imorgon (måndag). I Chicago så har dom som tradition att dom färgar en del av floden grön. 20kg färg senare så är floden så gott som grön i 5h. Solen kikade fram ett tag och värmde ganska rejält men det är fortfarande vinter här borta så vinterjackorna får vara var ett tag till.. känns som att vi har haft vinter i ett år snart. Vi försökte oss på att se slutet av paraden som gick genom staden men det var helt knökat med folk så vi gav upp den tanken. Men det var så många grönklädda människor överallt ändå så det kändes som att hela downtown var en enda stor parad!
 
Kul att få uppleva St Patricks day här borta och särskillt i Chicago då dom gör det till en väldigt stor grej. Var även hemma hos min värdpappas bror idag och firade lite med hans familj, dom anser sig vara Irländska så det bjöds på typisk irändsk mat, corned beef och potatis. Inte ätit kokt potatis sedan jag kom hit så det va nog det bästa av allt, haha. 
 
 

My big boys

 

Blackhawks vs. Penguins

Måste ju skriva om den asballa hockeymatchen som jag och Rebecca var på förra lördagen. Vi var där med hennes morbror och 6 av hans vänner och supersnäll som han var så bjöd hennes morbror oss på biljetterna. Helt sjukt! Iaf.. matchen spelades utomhus i Chicago Bears hemmaarena så föreställ er det här.. Inget tak, 61 000 åskådare, snöstorm, -10 grader och en grym stämning. Det var helt klart en once in a lifetime match och jag är riktigt glad att jag fick uppleva det. Dom pausade matchen var tionde minut för att ploga bort all snö som fallit på isen och vi var tvugna att skaka vår filt som vi hade över benen minst lika ofta. Frusna tår och fingrar men det fixade vi genom att hänga under en varmluftsfläkt i pauserna och med toapapper i skorna. Sporten här borta i USA är verkligen grym och jag hoppas på fler livematcher det kommande halvåret. Tack för att jag fick följa med Becca ♥ 
Bilder tagna från Rebeccas blogg, http://rebeccainchicago.blogg.se/index.html

Hej världens bästa vän

Ett brev med det här härliga innehållet damp ner i brevlådan någon gång för två veckor sedan tror jag att det var. Mina finaste vän Olivia som hade varit i farten och skickat lite godis (börjar tydligen bli för hurtig), gräddsåspulver och GIFFLAR. Åt upp hela påsen med gifflar direkt, ungarna fick typ smaka en halv var. Visste inte ens att jag hade saknat dom men nu vet jag.
Älskar dig 
 
Något annat som jag fått i brevlådan hemifrån är ett fint handskrivet brev av Åsa och fler egentagna bilder på Södertälje som hon printat på två A4an. Supermysigt! Tusen tack 
 

Wolves Hockey game

Förra lördagen (22a februari) så hade vi LCC-möte i form av en hockeymatch mellan Chicago Wolves och Canada Heat. Jag var där med min värdpappa och T också! Vi fick finfina mössor och åt flottiga cheeseburgare, det var faktiskt ganska kul. När Chicago Wolves spelarna skulle in på plan så var det en liten eldshow och så hade dom fyverkerier inomhus?! Asballt.