Canada November 15-17

(Började skriva det här inlägget precis efter Kanada)
 
Ojojojojojojj vilken jävla roadrip! Har haft en helt sjukt rolig helg med världens bästa gäng. Ska försöka skriva så detaljerat jag kan om helgen och resan utan att dra ut på det för mycket!
 
Fredag: Vi började köra från Chicago runt klockan fem på morgonen för att klara oss undan morgontrafiken. Stannade ett antal gånger på vägen för att äta, sträcka på benen och tanka och vi hade redan innan resan pekat ut några städer som vi ville stanna i. Vi följde inte den planen fullt ut men vi stannade en hel del vilket gjorde att resan tog nästan tre timmar längre än beräknat, haha. Några felkörningar var det på det också.. Vi kom iaf fram till Toronto till slut och fick se en helt crazy kvälls-skyline. Vacker stad faktiskt! Hade gärna tillbringat ett till dygn där! Vårat hostel hade ett perfekt läge och hette Canadian backpackers in så det var en mysig stämning där med folk från hela världen. Väl på rummet så började vi göra oss i ordning för en utekväll direkt så ingen vila där inte! I Kanada är åldersgränsen för att köpa och dricka alkohol 19 år så man kan väl säga att vi va minst sagt glada över att inte vara minderåriga igen! 3 min från Hostlet så låg den första klubben vi hittade och den såg bra ut så vi gick in. Vilket vi var riktigt glada över att vi gjorde. Grym musik och ett proppat dansgolv. När stället skulle stänga vid 2 (?!) så försökte vi leta oss fram till ett annat ställe som var öppet längre men i Toronto så stänger tydligen alla klubbar vid 2.. Slutade med att vi drog hem och sov iaf. 
 
Lördag: Upp och hoppa alltför tidigt med tanke på kvällen innan. In i bilen igen för att bege oss mot Niagarafallen!!! Vi hade helt klart bästa vädret för att vara i November då vi knappt ens behövde ha våra jackor på oss. Och fallen var helt sjukt mäktiga att se. Ni som har chansen måste faktiskt besöka dom någon gång i livet! Något som vi blev lite besvikna på dock var att båtturen som vi ville ta hade slutat gå för säsongen i Oktober. Jag och Michelle valde iaf att göra touren "Journey behind the falls" istället vilket också var riktigt coolt. Det blev många foton tagna vid fallen och dom blev bara mer och mer avancerade. Till slut så tog vi inte ens kort med fallen i bakgrunden längre. Bestämde oss för att åka tillbaka igen runt fyra och då drog vi ut för att äta lite middag. Hamnade på en sportbar som hette "Shoeless Joe's". Najs place och bra mat! Sedan drog vi vidare för att köpa lite dricka till kvällen. Jag och Rebecca var helt lyriska eftersom att för oss var det som att få gå in på systemet. Haha konstig känsla, nästan som att man var lite olaglig. Taggade till på rummet och sen drog vi ut igen. Vi gick faktiskt till samma ställe som kvällen innan och eftersom att det va lördag så va hela klubben öppen vilket betydde 4 våningar istället för 1 vilket innebar 4 dansgolv!! Sjukt bra musik överallt, det va blandad musik längst ner (R&B/pop), sen reggae, sen hip hop och högst upp house. Fullt med folk var det också. Hade så himla roligt hela kvällen och hade så ont i mina fötter av allt dansande att jag knappt kunde gå hem haha. 
 
Söndag: Upp och hoppa ALLDELES för tidigt för att köra hem igen. Har ju min curfew alla dagar utom fredag och lördag vid klockan 10 så vi hade lite tidspress på oss. När vi hade kört kanske två tredjedelar av resan så möttes vi av en storm som precis dragit förbi Illinois och Chicago och det började regna så mycket att jag som körde inte ens kunde se bilen framför mig längre. På med varningslamporna och köra till sidan av motorvägen var det som gällde. Jag blev riktigt rädd där ett tag då jag inte såg vad som pågick runt omkring oss. Michelle och Kai sov som vanligt i baksätet medans jag och Rebecca försökte hjälpas åt att se någonting. Skönt för dom att slippa den upplevelsen iaf! När vi äntligen kom till IL och Chicago igen så droppade jag först av Kai, sen Rebecca och sist Michelle. Och jag var hemma vid nio!! 
 
Ska försöka ladda upp bilderna i omgångar (tillsammans med Floridabilder) så stay with me!
 
 
 
 

_______ Kommentarer ____________________________________