I am thankful for..

My supportive and loving parents 
My new american family
My new and old friends
My wonderful boyfriend 
My job as an au pair
 
Idag är det som sagt thanksgiving och det har varit en riktigt mysig dag. Morgonen bestod av lite jobbande, städning och gym. Efter ett började alla gäster droppa in och alla var på så bra humör. Hade en trevlig stund med alla och dom var riktigt välkomnande. Men inget slår ju min släkt såklart! 
 
Maten var awesome och jag åt dessert tills jag höll på att spy. Alla fick skriva ner på ett stort papper vad dom var tacksamma för det här året. Fick även dra i the "wishbone" från kalkonen och fick den största delen vilket betyder att man får önska sig något. Önskade for all of my loved ones at home to be safe and happy until I get back home again. Myste med mina favvopojkar och deras kusiner framför en film som avslutning på dagen. Bästa (och första, hehe) thanksgivingen!
 
Ska upp vid 3.00 inatt också för att dra till en galleria och uppleva crazy Black Friday som är en dag här i USA då de flesta affärerna har galna reor. Efter det ska jag följa med Rebecca och hennes värdfamilj och hugga ner en julgran, myspys!
 
Ha det bäst där hemma och Happy thanksgiving! ♥ 

_______ Kommentarer ____________________________________
▲ Anonym

Hej Kristin!
Gillar verkligen att läsa din blogg, den är så härlig och positiv, så man glad resten av dagen!
Snacka om att du får uppleva saker, det är nog mer än de flesta får i ett helt liv!
Ha de bäst du också och sköt om dig!
Kramar från Marre

Svar: Tusen tack Marre! Skriver för er där hemmas skull och saknar er så! Kram
Kristin Wannemo

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               2013-11-29 ♡ 10:11:24
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------